Kinderoptocht


Al jaren organiseert Carnavalsvereniging Net Aecht de kinderoptocht op De Horst. De jeugd heeft de toekomst en daarom vinden we het als vereniging heel belangrijk dat de kinderoptocht blijft bestaan. Elk jaar weer worden we verrast door de creativiteit van de kinderen en het maakt ons trots te zien dat kinderen die eerst meededen met de kinderoptocht in hun (jong)-volwassen leven met hun vriendengroep een carnavalsvereniging hebben opgezet. Jong geleerd blijkt oud gedaan. De prijsuitreiking van de kinderoptocht vindt aansluitend aan de optocht plaats bij Dorpshuis De Slenk. Daar is er voor de kinderen voldoende ruimte om te hossen op de muzikale klanken van Push-Inn (beter bekend als Bert en Ernie van Sesamstraat).

Uitslag van de kinderoptocht 2024: Aanmoedigingsprijs: CV Gek zat, 3e prijs: CV De glittergirls, 2e prijs: CV Moi ke en de 1e prijs: CV Wa motte now!

Verlichte Halfvastenoptocht


Samen met Frans Derks van De Linde organiseert Carnavalsvereniging Net Aecht al een aantal jaren de verlichte halfvastenoptocht. Zaterdag 9 maart 20.11 uur is het weer zover, dan rijdt de Verlichte Halfvastenoptocht door Groesbeek. Aansluitend is de prijsuitreiking tijdens Halfvastenspektakel in de sportkantine van Germania. 

We zien jullie graag dan!