Prinsenbal


CV Net Aecht onthaalt nieuwe prins(es) Ummenie d’n 58ste met grootse Prinsenjacht 

 

Carnavalsvereniging Net Aecht presenteert zaterdagavond  25 november a.s. in zaal De mallemolen in Groesbeek de 58 ste prins(es) Unmenie voor het komende seizoen 2017-2018. Hij of zij zal de scepter zwaaien over het Keulen van Gelderland gedurende het komende carnavals-seizoen, hierbij met raad en daad bijgestaan door zijn/haar nieuwe  hofhouding en Raad van Elf.

 

Op deze avond zal eerst afscheid genomen worden van Prinses Ida met haar gevolg die kan terugzien op een geweldig seizoen. Na enkele optredens van lokale Schlagerartiesten zal door middel van een  bijzondere Prinsenjacht inclusief de bekende koffergirls en koffertjes de nieuwe prins of prinses Ummenie worden uitgekozen. Deze keuze zal worden bepaald door onze ex-prinses Ida Rutten. Gaat zij een grote gok aan of dealt zij met het voorstel van het bestuur?  Hoe dan ook,  de verassing zal groot zijn evenals onze verwachtingen van deze nieuwe heerser (es) van het Keulen van Gelderland.  Na de traditionele plichtplegingen neemt hij (of zij ) de prinselijke onderscheidingen in ontvangst  en zal de nieuwe hofhouding met Raad van 11 worden voorgesteld. Daarna zal het feest verder gaan met afwisselend lokale schlagergroepen en muziek van De  Muziekexpress. Muzikale medewerking is o.a toegezegd door, Un poar Moje, De Restantjes, Bonie H, Doe mar hin en Da hindert nie.   

 

 

Alle carnavalisten uit het Keulen van Gelderland en de wijde omtrek zijn van harte welkom op deze avond. Aanvang 20.11 uur in de grote zaal van De Mallemolen aan de kloosterstraat in Groesbeek. De entree is gratis.