Receptie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste carnavalsvrienden,

 

Op 25 november heeft carnavalsvereniging Net Aecht haar Prins Ummenie de 58ste Hennie Albers bekend gemaakt voor het seizoen 2017 / 2018. Hij zal samen met de hofstaat: De vorsten Willie en Patrick en de hofdames Jose, Linda, Ida, Hetty, Silvie en Henriette de scepter zwaaien en voorop gaan tijdens de carnaval.

Als bestuur van C.V. Net Aecht willen wij Prins Ummenie de 58ste Hennie een receptie aanbieden waarvoor we u of uw vereniging van harte uitnodigen.

We willen u graag in de gelegenheid stellen om Prins Ummenie de 58ste Hennie te komen feliciteren op zondag 7 januari van 14.00 tot 17.00 uur in de Nachtwacht van partycentrum De Linde aan de Cranenburgsestraat 33 in Groesbeek.

 

Met vriendelijke Groet,

 

Bestuur Cv Net Aecht.