OptochtKinder Carnavals optocht De Horst

Zaterdag 10 februari 2018.

start om 14.11 uur
Ook in 2017 hadden we weer een leuke optocht. Het blijft mooi om te zien welke verschillende onderwerpen aan bod komen tijden de druk bezocht kinderoptocht van de horst. De kinderen laten hun fantasie de vrije loop en met ondersteuning van de ouders worden de mooiste creaties in elkaar gezet. Je ziet groepen ontstaan die je jaren later tijdens de grote optocht weer tegen komt. Creaties die ook meedoen tijdens de optochten van de scholen komen ook op de horst om mee te doen.

Na de optocht is de prijsuitreiking in dorpshuis de Slenk waar de kinderen een gezellige middag beleven met hossen en dansen samen met discotheek Push Inn beter bekend als Bert en Ernie van sesamstraat.  Hierbij is natuurlijk ook Cv Net Aecht aanwezig en doet de prins of prinses rond 17.00 uur de prijsuitreiking samen met de Jury, de Prinsensenaat.

 

Hierbij de uitslag 2017:

1e prijs  Cv de Bouwers met De Bouwers hebbe ze gebakke

2e prijs Cv De Brugsmurfen met Brugsmurfen.

3e prijs  Cv Herrie Zat met is ow pakske ien de krölle get ons feestalarm brulle

Aanmoedigingsprijs: Cv de Kels Junior met accepteer onze cookies.

 

 

Opgave en Startnummers ophalen voor KINDEREN en WAGENS voor Horster Optocht:

Op zaterdag 27 januari 2018 is er de opgave en startnummers ophalen voor deelnemende kinderen en wagens van de Horster Optocht.
Ook via de mail kunt u groepen pgeven ovv Naam, idee, of het een loopgroep betreft of een wagen en het aantal kinderen

Dit is tussen 14.30 uur en 15.30 uur bij DE SLENK. De organisatie houdt zich hieraan. De reglementen van de SOK - optocht gelden ook voor de optocht op de Horst.

Opgave kan bij Marcel Noij via mail: optocht@netaecht.nl of Telefonisch op nummer 3582657 voor donderdag 8 februari 2018